gå til forside
     
 
Midtfyns Computer Center tilbyder erhvervskunder et ret unikt remote backup koncept, der ikke bør beskrives, men ses. Hvis De ønsker at se det med egne øjne, er De meget velkommen til at tage kontakt til undertegnede med henblik på dette.

Konceptet går kort fortalt ud på følgende:
- Samtlige kundens data overføres via en sikker Internetforbindelse til Midtfyns Computer Centers servere. - I tilfælde af tyveri, defekt hardware, brand el.lign. kan Deres data lynhurtigt rekonstrueres ON SITE, dvs. der kan leveres en eller flere PC'er og/eller servere straks, og alle Deres data er tilvejebragt med ganske kort varsel - typisk indenfor et par timer.

Eksempel: De har en PC, der benyttes til regnskab, lagerstyring, fakturering mv. Pludselig svigter harddisken, en hyppig fejl der har kostet mange data i tidens løb. De ringer derfor hertil og fortæller, at Deres harddisk er gået ned, hvorefter firmaet her sørger for at lægge samtlige de data der var på Deres PC forud for nedbruddet, på en frisk harddisk. Så snart dette er gjort, køres ud på Deres adresse og harddisken monteres, og PC'en er køreklar igen! Den eneste forsinkelse ligger således i kopieringstiden samt transporttiden.

Meget hurtigere kan det næppe gøres! Metoden er meget lig den, visse andre tilbyder. Forskellen ligger i to ting:
- Prisen er væsentlig lavere, og
- Vi sørger for at gendanne Deres data for Dem, så De er oppe at køre igen hurtigst muligt!

Der vil blive lagt en prisliste på denne side senere, indtil da er De meget velkommen til at kontakte
Bruno Skjold Andersen for evt. demonstration og tilbudsgivning.
 
     

For korrekt visning kræves som minimum IE 5.0 eller Netscape 4.0. Copyright 2005-2021 Midtfyns Computer Center

 
     
 
gå til forside